2009. augusztus 20., csütörtök

Jellem

Szia!

Ugye tudod, hogy ha a mégis megkaparintod Attilát egy percig sem leszel boldog vele? A mi 22 közös évünket nem fogod kitörölni az agyából az eszementségeiddel. Attila szereti annyira a családját - még ha most nem is mutatja - hogy hosszú távon nem lenne boldog veled. Rövid távon sem. Izgalom voltál az életében. Kipróbálta magát, férfiasságát, tud-e még hódítani. Ezek szerint tud. Bár állítólag te szedted fel. A fene se tudja, hogy történt, de most már mindegy.
Ahogy meséltél róla a Hídban, látszott, hogy odáig vagy érte. Attila okos, Attila mindent tud, bármi gondunk is van, rögtön őt keressük és mindent megold. Hányingerem volt az áradozásodtól.
Attila tényleg okos. De sosem kérkedik vele. Ezért is szereti a főnöke, mert morgás nélkül mindent megold, nem lóg a melóból. Kivéve mióta felszedted. Azokban az időkben mindig talált indokot, hogy lelépjen. Vagy munka előtt találkozott veled és később ment be, vagy ebédidőben lépett le, vagy délután indult el hamarabb, csak hogy lopott pásztoróráitok legyenek.
Nem tudom hány közös esti programotok volt. A legutolsó április 16-án, csütörtökön éjjel volt. Attila levitt az A38-ra. Oda, ahová közös ismerőseinkkel is járunk. Elég cikis, hogy veled mutatkozott. Nem tudom, ha összeakadt volna bármelyik barátunkkal, hogy mutatott volna be? Szeretőm? Lelki társam? Nem tudom mi voltál neki.
Aztán mikor fény derült a személyedre és egyre inkább besokalltam tőled, közöltem Attilával, hogy ha veled randevúzik, ide többet haza ne jöjjön.
Érdekes... félt ettől vajon? Mert onnantól kezdve nem ment el este. Még a barátaival sem mert elmenni. Később mondta is, hogy nem teheti meg, mert még azt hiszem, hogy veled van.
Ezek szerint számítottunk valamit ? Ennyire nem akart nekünk rosszat? Ennyire nem akart elmenni, itt hagyni minket?
Annyira fontos azért nem lehettél neki Pirike.... csak egy szerető. Csak egy fellángolás. Csak egy kapuzárási pánik.

Nem tettél neki jót. Attila jellemes, őszinte ember volt mindig is. Mióta felszedted és kilúgoztad az agyát, nem ismerünk rá. Bunkó és tapló. Hazudik, bár ezt az én érdekemben teszi állítólag, hogy ne izgassam fel magam. Ez hülyeség, sokkal rosszabb ez, mert úgyis megtudom és akkor itt a hazugság ténye. Aljas lett, aki inkább a családját bántja meg, csakhogy szent és sérthetetlen Pirike ne kerüljön kellemetlen helyzetbe.
Azért viselkedik így, mert neked akart megfelelni. És ha te ilyen vagy drága Piroska, hát tudod... sajnálom a két gyereked. Ilyen nevelést adsz nekik is?
Remélem hamarosan elfelejti ezeket és visszatér a régi normális énje, őszintesége.

Kerüld nagy ívben! Nem leszel vele sosem boldog. Nincs közös jövőtök, Attila a családját szereti, és nem tudná elveszíteni sem a feleségét, sem a fiát.

Szóval Pirike.... kocc... !! :)

Butterfly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése