2009. szeptember 10., csütörtök

Nyitott házasság

Szia Piri!

Először június 14-én találkoztam veled. Akkor dobtad Attilát. Aztán július 15-én. Akkor Attila dobott téged. Augusztus kimaradt... mert látszólagos nyugalom volt, nem viszketett a segged és nyugton maradtál.
Lehet, hogy szeptember 16-án (hogy a tendencia megmaradjon) találkoznunk kellene?
Nagyon megtépnélek. Van okom rá. Csakhogy az a baj, ha meglátom a tűzpiros hajad vagy a májfoltos arcod, nem is beszélve a sunyi, hunyorgó tekintetedről, elkap a hányinger.
Főleg azért mert a "nagy szerelmeddel" egyre inkább tönkreteszed Attilát. Vagy neked így tetszik? Egyre soványabb, egyre mélyebbek a ráncok az arcán, egyre bánatosabb a szeme. Ezek a külsőségek. De ki tudja, hogy a lelkében mit romboltál eddig össze.
Képzeld el, a fia megtagadja őt. Nekem azt mondta, hogy ne bánkódjak egy ilyen emberért, mert nem érdemes. Hiába az együtt töltött 22 év. Neki 20 évig volt az apja. És a hangsúly itt a VOLT szón van. Egyenesen kitiltaná a lakásból.
Na? Tetszik ez neked? Ezt akartad elérni?
Mert hallottam, hogy az elmúlt hetekben úgy döntöttél, hogy szakítasz vele, nem kínzod. Aztán két nap múlva előadtad otthon a nagy halált, hogy mégse... neked kell Attila.
Sőt! Otthon megint előhoztad a nyitott házasságot, mert lelépni a kényelemből persze nem akarsz. Hogy képzeled ezt te? Hogy a férjed, az az ember, aki szeret és eltart téged, majd mindezt elnézi neked? Hagyja, hogy a fél világ téged keféljen, ő meg játssza otthon a boldog apukát és férjet?
Te egy kurvára unintelligens picsa vagy, már elnézést.
Neked minden kell? Semmi sem szent?
Olyan szívesen elbeszélgetnék a gyerekeiddel. Tudom, nem szép dolog. De az mennyire szép, hogy az én gyerekemből elvetted az apját és tönkretetted őt? Azt mondta, hogy ez neki törés lesz egész életére.
Hát gratulálok..... szemét egy kis ringyó vagy te.

... de azért a szerelmes pillantásaid közepette nézz néha más szemmel is Attilára. Mit tettél vele?

Butterfly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése