2009. szeptember 1., kedd

Közös ház, közös ablak

Szia Piri!

Na, hogy vagytok? Nem sok hírem van rólatok, de talán jobb is.
Hülyíted még szegény Attilát? Nagyon fog ám csalódni.
Ahogy hallottam, te nem igazán hagyod ott a kényelmes házat, meg a biztos anyagi hátteret. Férjed mesélte, hogy a te fizetésedből nem tudsz fenntartani egy lakást/házat és eltartani a két gyereked. Róbert biztos segít majd a két gyerekének. Annyira nem lehet rossz ember, mint ahogy te őt beállítod.
Na, tehát akkor gondolkodjunk. Nem akarod otthagyni a biztos háttered. De Attila is kell neked. Szóval akkor őt hülyíted, fel nem vállalhatod, csak maradnak a napközbeni találkozások? Mert abba a férjed nem fog belemenni, hogy te otthon lakjál és esténként meg Attila ágyában landoljál. Ha van esze, nem megy bele. Kibasz otthonról és jól is teszi. Ér neked ennyit Attila? Szerintem nem. Csak kihasználgatod.
Tegyük fel, hogy mégis elköltözöl otthonról. Viszed a gyerekeidet (bár csak abban az esetben viheted, ha lesz hova, különben a férjed nem engedi), bérelsz vagy veszel valamit. Gondolod, hogy majd Attila pótolja neked a kieső anyagiakat? Nem lesz egyszerű, mert Attilának el kell tartania az otthagyott családját is. Vagy azt tervezed, hogy "közös ház, közös ablak, amin együtt nézünk ki Attilával"? Ahogy te fogalmaztad. Bár te úgy mondtad, hogy nem vágysz ezekre. Nem a francokat nem... minden szavad hazugság.
Szóval összeköltöznétek. Szép lenne. Attila mint új apuka? Felvilágosítlak, hogy nem fogja bírni egy idő után. Lehet, hogy eleinte jó pofát vág a két hiperaktív gyerekedhez, de a későbbiek folyamán meg fog őrülni tőle. A sajátjával sem tudott elég gyakran mit kezdeni.
Most meg, hogy majd látja a te két gyereket, sajogni fog a szíve a sajátja után, hogy nem lehet vele, otthagyta, becsapta.
Piri, gondolj bele. Nem lesz leányálom. Megéri neked, hogy belevidd a két gyereked?
Vagy még mindig Attila sanyargatása és kifacsarása a cél?

Nem, nem védeni akarom Attilát. Csak tudod én vele éltem 22 évet. Ismerem már. Vannak hibái. Nem is kevés. De a hibái ellenére azért sajnálom, hogy tönkreteszed "szerelem" címszó alatt.
Hát érző nő vagy te? Csak egy önző kis senki.
Tönkretetted a férjed, engem, a fiamat, a saját gyerekeid is érzik már, hogy baj van.
Most még az én férjemet is le fogod rángatni a sárba.
De hidd el... nem árt neki. Megérdemelte. Mint ahogy téged is.
Tudod azért van az egészben valami jó. Idővel fogja látni a különbséget. Köztem és közted.
A javamra.
De sajnos, lehet, hogy akkor már késő.

Piri, menj te a büdös francba.

Butterfly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése